Slim met toegankelijke techniek

Wat is het toch een heerlijk vak wat we hebben. Recentelijk hebben we weer een schitterende website neergezet die bomvol zit met potentie voor doorontwikkeling. Het mooie van dit vak zit niet alleen in het geboekte eindresultaat maar bovenal in de manier van samenwerken met onze klant. De vraag was simpel: “we willen onze projecten meer bekendheid geven en letterlijk laten zien waar ze zitten”.

Hierdoor raken wij ook geïnspireerd. Veel nieuwe mensen die op ons pad kwamen en ook daarmee weer veel geleerd van de projecten waar ze mee bezig zijn. Zo bijzonder om te zien hoe zij deze ambitie willen uitdragen naar de rest van de wereld.

Met veel enthousiasme hebben we samen op basis van hele toegankelijke techniek op een eigentijdse manier hun website ontwikkeld. De jeugd heeft de toekomst en in dit geval wisten die heel slim WordPress en een Google api aan elkaar te koppelen. Geen rocketscience maar je moet het wel weten en kunnen. Low cost, high end. En daar gaat dan een mooi designjasje overheen.   

Als verantwoordelijke voor deze productie heb ik genoten van de contacten die ik zag ontstaan. Geweldig ook om te zien hoe de klant nu zelf aan de slag is gegaan met hun eigen content. We zijn wederom trots!